2012. január 21., szombat

Varró Dániel: Szívdesszert - Jelenlegi ára: 2 095 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. SzívdesszertA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
És az egész világ csak egy linkgyűjtemény, / s a dolgok benne linkek -/ kattintsak bárhová, folyton te tűnsz elém, / te vagy honlapja mindnek. // Be kell ugyan hogy érjem egy jpg fájllal, / míg gépelek vakon/ (mivel te otthon ülsz, amit a szívem fájlal, / s én itt, ahol lakom)// de épp ezért van úgy minden, ahogy remélem, / s vagy az, kit képzelek, / s nem éktelenkedik nekünk még itt e mélen/ se pont, se ékezet. - ezeket a sorokat (Vers az elektronikus levelekről, amiket váltunk) s e bravúros rímeket olvasva kikívánkozik a sejtés: megszületett korunk Kosztolányija. Varró Dánielről van szó, aki mindössze harminc éves, de immár megkerülhetetlen alakja a kortárs magyar lírának. Újabb kötete az újabb magyar szerelmi költészet egészen eredeti teljesítménye. Varró Dániel ugyanis arra nyújt példát ebben a kötetben, amiről a nagyok ismerszenek meg: hogyan kell látszólag könnyedén, sőt hanyagul a legfontosabb dolgokról beszélni. Úgy hogy közben az olvasó egyszerre kacag és fanyalog, meghökken és bámul, ellágyul és borsózik a háta. Varró Dániel érezhetően mesteri műgonddal készült képversei, e-mail- és sms-versei, klasszicizáló elégiái, játékos szonettjei azonban nem pusztán nyelvi leleményességükkel fogják meg az olvasót a költő nem csupán arra képes, hogy egyetlen szóban távlatokat nyisson akár ellentétes értelmezések, egymást átfedő, kiegészítő jelentésmezők felé (A számban élsz, és én a szádban élek, / egymás torkában megtapadt szavak - A szó gégénkbe hátrál kezdetű versből), hanem egy-egy képben az alantast és a fennköltet is egyszerre láttatja, amint a világon is minden teremtő erő, különösképpen a szerelem, a végletes ellentmondásokból táplálkozik: Féltél, a láng lelankad hamvadó üszökre, / ha látlak otthonodban hányni a küszöbre, / abban a pillanatban. // Kit otthonodban a küszöbre hányni látlak, / ahogy te, úgy kitisztult bennem a vágy irántad. / Abban a pillanatban. (Cossante a lehányt küszöbről). A színvonalas kötet nyújtotta élményt fokozzák Rácz Nóra groteszk humort tükröző illusztrációi, nemkülönben a magas szintű tipográfiai kialakítás. A kortárs líra kedvelőinek feltétlenül ajánlandó. ISBN: 978-963-14-2611-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 095 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 12:59
. Varró Dániel: Szívdesszert - Jelenlegi ára: 2 095 Ft